Targonca beszerzése a GE-ZSO Kft-nél

 

A projekt főbb adatai:

Kedvezményezett neve: GE-ZSO Szolgáltató és Kereskedelmi Kft
Projekt címe: Targonca beszerzése a GE-ZSO Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 5 075 296 Ft
Támogatás mértéke (%-ban): 55 %
Projekt tervezett befejezési dátuma: 2019 június 30
A Támogatási Szerződés száma: PM_KKVESZKOZ_2017/176

 

A fejlesztés célja és a támogatott tevékenység főbb elemei:

A Pályázati Kiírás elsődleges célja a KKV-k fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, munkahelyek megtartását eredményező beruházások támogatása, a területi különbségek csökkentése, a térségi felzárkóztatás és a helyi gazdaság megerősítése.
A támogatott beruházásnak olyan kapacitásbővítést kell eredményeznie, amelyre tényleges piaci igény mutatkozik, illetve javítja a technológiai felkészültséget, versenyképességet és erőforráshatékonyságot.
A projekt keretében a Ge-Zso Kft Mitsubishi FD35N típusú diesel targonc beszerzését valósítja meg.
A GE-ZSO KFT sikeres pályázatot nyújtott be a „Mikro-, kis- és középvállalkozások eszközberuházásainak támogatása Pest megye területén” című, PM_KKVESZKOZ_2017 azonosító számú felhívásra. A projekt a Magyar Állam finanszírozásával valósul meg, támogatója a Pénzügyminisztérium.
A támogatás forrása a Pest megye Területfejlesztési Koncepciója 2014-2030 és Pest megye Területfejlesztési Programja 2014-2020 megvalósításához nyújtott célzott pénzügyi költségvetési támogatás a Pest megyei fejlesztések előirányzatból.
A 5 075 296 forint vissza nem térítendő támogatás segítségével, a Ge-Zso Kft. Mitsubishi FD35N típusú targonca beszerzését valósítja meg.

A fejlesztés eredményei és társadalmi-gazdasági hatásai:

A beruházással szemben megfogalmazott legnagyobb elvárás az eddigi magasszínvonalú munkavégzés jövőbeni fenntartása és biztosítása, a vállalkozás környező térségben betöltött eddigi gazdasági szerepének erősítése és tovább növelése. 

 

targonca beszerzés projekt megvalósulása

A Ge-Zso Kft 2019. április 12.-én átvette az új Mitsubishi FD35N típusú diesel targoncát. Az új eszköznek köszönhetően növelni tudtuk termelési hatékonyságunkat.